Det kommer bli en bra vecka

Försöker hinna ladda om efter helgens kurs, och då vill jag ha struktur inför kommande vecka. Oftast tar det massa tid bara att planera hästarnas arbete, lektioner, uppdatera ridhusschemat (vilket jag glömmer ibland – förlåt) osv. Insåg att jag måste ta tag i domarutbildningen, och hittade såklart inte mina papper, vilket resulterade i psykbryt (och att jag fick skrivbordslådorna städade) – papprerna var i bilen (var annars?).

Hur som helst, helgen har varit bra med mycket lektioner. Har haft jättebra hjälp av min praktikant så det har känts skönt. Vi har även saltat ridhuset en extra gång nu i em, inför köldperioden som verkar komma nu. Dessutom har det flyttat in en ny häst!

Veckan som kommer är det ganska mycket på schemat vad gäller ridning, ett veterinärbesök, försöka hinna ta tag i domarutbildningen mm. Dock har jag tänkt vara helt ledig lör-sön, lyx! Men det innebär ju att veckan blir superkort och man måste hinna massor mån-fre. 40-timmars-vecka som egenföretagare är ett skämt. Man hinner ju ingenting på den tiden! Veckan ser i alla fall bra ut, hästarna har fått arbetet väl fördelat (som det ser ut nu) – alla kommer få en uteritt den här veckan, och jag har tänkt rida alla minst en gång. Nu tänker jag vara ledig några timmar, se en film och äta en god middag!

                                                Vintermorgon 2014-01-12

Etiketter:

3 svar

  1. Hej Suvi! Tack för en mycket givande kurs, kommer jag rekommendera till andra. Privatlektionspassat på Calle kommer jag att minnas länge, kändes som att jag faktiskt kunde rida 🙂 Ha det gott! Mvh Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*