Halt häst

Jaha, saker går verkligen inte som planerat just nu. Idag hittade jag Caprice halt i boxen, trots att hon var ohalt vid intaget. Min teori är att hon har rullat fast i boxen och sträckt sig. Det här är ju verkligen tråkigt och för min del känns det som katastrof, men om det är en sträckning så är det ju inte direkt ”farligt”, dock kan det ju ta tid för det att bli helt bra. Om ni har erfarenheter/tips kring detta får ni gärna dela med er. Vore roligt med andra kommentarer än all skräppost jag får till bloggen, idag har jag fått 10 kommentarer och allt är reklam… Det går mig på nerverna!

Positivt idag är min underbara Wirja, hon har sett så himla fin ut på lektionerna. Den ”gamla tanten” gör mig alltid glad!

Här kommer för övrigt en länk där ni kan se Totilas nya ryttare:

http://www.youtube.com/watch?v=hpdDvTh-A7k

Etiketter:

4 svar

  1. I akut läge ska man kylbehandla för att minska blödningen och svullnad. Sen är det massage, stretching och värme som gäller. Det är viktigt att värma upp ordentligt innan man belastar muskeln. Belastningen ökas sedan gradvis. Det kan ta några veckor att komma över en muskelbristning, och går man för snabbt fram kan skadan komma tillbaka så att man får börja om från början igen.

    Vi håller tummarna för att det inte är så allvarligt och kommer när hon är okej igen.

    //Annica (säg till om du behöver massage hjälp)

  2. Otroligt dålig timing, hon som är så bra igång… lite knasig 😉 men ridbarheten är det ju verkligen inget fel på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*