Dagens tävlingar

Tre hästar har varit på tävling idag.
Ellinor och Zalmiac fick en 7:e placering i LB2 på 64,167%. Grattis!
Amanda och Fantasi red ihop 61,489% i MsvC1. Endast 3 poäng från kvalgränsen till MsvB.. Lite synd, men i varje fall en bra och avspänd ritt utan missar!
Min stalltjej Jossan startade Calle i en LA3 för första gången. Lite soppatorsk tyvärr, men det blir nog bättre med mer rutin. Både jag och Lisen vet ju hur det är… 😉

Blev väldigt glad av Ellinors FB-status, som jag tänker delge er här:
”Bra avslut på tävlingssäsongen o ett kvitto på att vi höjt vår nivå/krav rejält under detta år. Vill därför lyfta fram min fantastiska tränare Suvi som verkligen har ett öga för detaljer o alltid hittar lösningar på ev problem. Hon får en att svettas blod, men det ger ju resultat!
Så om ngn söker tränare el stallplats kan jag verkligen rekommendera SR Häst- o Ryttarutbildning. På köpet får man mkt trevliga stallkamrater som alltid ställer upp för varann.”

Tack!! Ser redan fram emot nästa års tävlingar med alla hästar. Då höjer vi nivån lite till!

Fantasi har gått från LB till godkänd procent i MsvC under året. Här på tävling i Stäket där det blev rosett i LA.

Etiketter:

Ett svar

  1. Jag håller med Ellinor! Min ridning har verkligen gått framåt i år. Från att vara en stabil LB-ryttare till att ha LA som livsmål, till att rida MsvC med duktiga Fantasi (som dessutom har blivit en väldigt cool tävlingshäst, som om hon aldrig har gjort annat). En tävling kvar innan jag och Fantasi summerar året helt men vi har gjort saker jag inte trodde var möjliga för mig. Tack Suvi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*