Hoppa av?

Är väldigt irriterad över upplägget på domarutbildningen. Det har känts ostrukturerat redan från början med information, luddigt upplägg och med ca tre veckors framförhållning får jag veta att nästa träff är 20 okt? Det är helt omöjligt eftersom jag har en helgkurs. Jag behöver helst ha några månaders framförhållning känns det som. Egentligen hade jag på känn redan från början att det skulle bli svårt att genomföra. Vet inte vad som händer om man missar ett tillfälle, förmodligen kan jag ta igen det på nåt vis (men känns krångligt) och risken är ju att det händer igen. Dessutom är planen att kurserna ska genomföras under ca 2 års tid (typ 5-6 tillfällen) vilket är alldeles för långdraget tycker jag. Hade varit bättre med intensiv utbildning istället så man hann komma in i det. Är riktigt arg över det här just nu och funderar på att hoppa av. Egentligen hatar jag att inte avsluta saker, och det hade varit kul att ha kunskapen att kunna döma, men å andra sidan är det tyvärr väldigt dåligt betalt dessutom, så frågan är – är det värt det? Måste ju prioritera kurserna hemma och mitt eget tävlande, trots allt. Ska fundera på det här. Vad tycker ni? Fortsätta eller hoppa av?

Etiketter:

2 svar

  1. Först vill jag beklaga sorgen efter Caprice, jag såg vad som hänt först nu.

    Angående domarkursen.. Otroligt irriterande att de inte kan spika tiderna tidigare om kursen skall hålla på i två år med så få tillfällen! Och nej, att döma blir man ju inte rik på, MEN det kan ju vara roligt att kunna, och en merit. OCH det måste ju funnits en anledning till varför du ville gå kursen från början. Jag föreslår att du inte bestämmer något förrän du undersökt vad som krävs för att ta igen det missade tillfället.

    Mvh, Ingela

  2. Tack!

    Det är nog meningen att jag ska gå kursen ändå. Den 20 okt är inställt pga sjukdom (sjuk kan man tydligen bli i god tid?).. Nytt datum till våren, och då finns fortfarande luckor. Hoppas nu för guds skull att de lyckas pricka ett datum jag kan, i TID!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*