Rörigt…

Brukar vara ganska flitig med att uppdatera bloggen men ärligt talat har jag varit väldigt trött och inte orkat. Tycker att saker och ting känns lite röriga för tillfället och har en del att styra upp. Det är nog bara att acceptera att man aldrig får slappna av när man driver eget! Känns som om man borde få stanna upp en stund och vara lite nöjd med det man har gjort på en relativt kort tid, men istället så känns det bara som om 1000 saker inte blir gjorda, att man ligger efter, att man inte hinner leva upp till alla saker som man inbillar sig att man ska hinna göra. Typiskt mig kanske. Sen är det nog också så att när man jobbar med hästar så är inget ”konstant”, det som är toppen ena dagen kan vara katastrof nästa dag (har haft lite små olyckor med vrickningar och annat här), och ibland blir det lite mycket på en gång. Visst är det ofta så, att man har flyt när det gäller allt en period, för att i nästa veva så kommer massa dåligheter i flock?

Det positiva nu är att jag har köpt en ny häst idag, en jättefin som ni kommer att älska (några av er gör det redan). Mer info inom kort (liten cliffhanger…)!

2 svar på ”Rörigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*