Snygga grejer

Fick tips om denna hemsida häromdagen:
http://www.xtremehorsemakeover.com/index.html

Har varit inne på den förut men glömt bort den lite grann. Här finns massor av extra fix för den som är petig (alltså inte jag själv då…). Bl.a. olika produkter för extra finish på hästen, och du kan även specialbeställa träns och kandar som du vill ha dem.

Jag tänker alltid att jag borde anstränga mig lite mer, och det är inte så illa att jag åker på tävling med leriga hovar, men att t.ex. olja in dem känns ju bara jobbigt. Jag har fortfarande nån idé om att ju högre klasser man rider desto mer ”fixad” förtjänar man att vara. Så om Anea startar MsvA nån gång så lovar jag att olja in hovarna och köpa ett nytt kandar. Det skulle ju också kunna vara så att om jag piffar upp mig och hästen mer så vinner vi? Vad tror ni?

På bilden nedan är det ett grått kandar. Skulle vara intressant att se det i verkligheten, gissar att det är häftigt alternativt väldigt fult. Ser dock bra ut på bild (men passar nog inte en fux).

Pannbandet nedan är nog på den nivån av ”bling” som Anea kanske skulle kunna bära upp… Med stenar i diskret färg i så fall.

Finns MASSOR av annat på hemsidan!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*