St Georges-debut med Soya

Igår startade jag och Soya St Georges! Lite tidigt rent styrkemässigt, men jag ville ”få det gjort”, risken är annars att jag bygger upp för stor press kring det hela. Vi hade lite missar och dessvärre red jag åt fel håll också efter en sluta (annars hade vi lyckats ta en tredje plats), men för att vara första gången så är jag ändå nöjd med rundan. Jag har inte ridit igenom det här programmet så många gånger utan fokuserat på MsvA, men nu börjar det bli dags att höja ribban lite.

Egentligen är inte skillnaden mellan programmen jättestor, förutom att det tillkommer byten i var tredje, men det går snabbare i St Georges. Det är fler moment som kräver mer samling i följd, vilket gör att programmet känns lite tuffare – men samtidigt egentligen med bättre flyt än MsvA. Målet är att starta några gånger till (båda programmen) innan vintern, men nu får hon först en helt avsutten vecka för att återhämta sig lite. Jag är väldigt rädd om hennes arbetsmoral, men också fysisk återhämtning såklart.

Hur som helst känns det väldigt kul att vara tillbaka på en lite högre nivå på tävling – jag tycker det är så mycket roligare när svårighetsgraden ökar! 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*