Välkommen till en ny ridtermin!

Nu är höstterminen igång igen och det känns skönt att komma in i rutinerna lite mer igen tycker jag. Några av mina hästar sover fortfarande ute, men de flesta sommargästerna har flyttat hem igen och jag och personalen har vårt vanliga schema. Sommaren är ett bra avbrott och kul med andra kurser osv, men det blir en hel del logistik för mig att få allt att fungera!

Tack till alla sommargäster och kursdeltagare som har varit här under sommaren!

Nu hade jag tänkt mig en lite lugnare höst med lite färre hästar och mer fokus på min egen ridning, men jag tror redan att jag har tagit beslut som gör att det lutar åt att jag nog får jobba på lika mycket ändå! Det är svårt att inte fylla stallet till bredden har jag märkt…
Jag spånar lite på fler kurser i höst, och jag kommer att fylla på succesivt, så håll koll om ni vill träna mer, det kommer dyka upp tillfällen.

Foto Linnea Bergdahl

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*