Dagens projekt

Det här börjar visst bli mer och mer en husmors-blogg istället för en hästblogg. Dagens projekt var att köpa blommor och fixa utanför stallet. Hoppas inte rådjuren upptäcker det innan påsk åtminstone!

Just nu är jag i ärlighetens namn inte så motiverad att rida. Anea har jag skrittat ut på, hon måste orka med träningen i morgon och tävlingarna i helgen. Men jag är inte särskilt taggad att tävla just nu – även om hon känns fin. Jag mår inte särskilt bra faktiskt, är jättetrött och har ingen inspiration, ont i kroppen och varje kväll känns det som om jag ska svimma. (Är på väg mot sängen nu, jag lovar!). Man skulle nog kunna dra slutsatsen att jag har jobbat för mycket. Tyvärr ser det inte ut att lugna ner sig nämnvärt så det är väl bara att jobba på. Det brukar ju vara lite upp och ner med det mesta…

Etiketter:

Ett svar

  1. Även om det kan låta som en omöjlighet – försök skapa lite luckor. Svårt att säga nej till allt, men ibland är det nödvändigt. Våren är snart här på riktigt, då brukar livet åtminstone kännas lite lättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*