Sommartider!

Äntligen sommar! Nu har jag släppt ut ett par av mina hästar på bete (de rids fortfarande men sover ute), vilket gör stalljobbet betydligt lättare (= jag har mer tid att klippa gräs och rensa ogräs istället…). Det är en enorm skillnad med färre hästar på box, mindre mockning, mindre antal höpåsar att göra, hästarna kan gå nakna ute och vi slipper täcken osv. Vanligtvis har jag fått ut alla kl nio, idag var jag klar med utsläpp och min mockning (det är helg så jag mockar bara åt mina) klockan nio och kunde ägna tiden åt annat! Underbart!
Det kommer dock snart lite nya hästar (sommargäster) så det blir nog rätt fullt upp under sommaren ändå, men det känns ändå friare på något vis.

I onsdags hade jag fotografering av några av hästarna med hjälp av Therese Hübner som har varit här tidigare. Det kommer ta ett tag innan allt är redigerat, men sedan hoppas jag på att kunna fräscha upp hemsidan lite. Här är i alla fall en av bilderna som hon har tagit på Anea!

Avslutningsvis får ni ett klipp här på några av mina hästar när jag släppte ut dem i betshagen förra helgen. Man får blunda tills de har lugnat ner sig… 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*