Lyckad kurs-helg

Den här helgen har jag och Helena haft en tvådagarskurs med yoga och ridning. Vet inte hur många vi har haft nu, men det är ett antal!

Vi blandade privathästar med mina hästar, så de som red på egen häst red kortare pass enskilt, och övriga red i grupp som vanligt. Vi har haft sitsträning och två ”vanliga” ridpass, samt två pass yoga – allt med fokus på kroppsmedvetenhet och balans. Det brukar alltid ge ryttarna en eller ett par aha-upplevelser när de hittar något nytt i sin sits / inverkan.

Naturligtvis har vi även hunnit med lite bubbel och god mat med ”vår-tema”. Det blev en middag av ingredienser plockade precis utanför dörren – kirskålspaj med fetaost följt av vaniljglass och rabarberkompott till efterrätt, samt en pastasallad med halloumi till lunch dag två. Okej, halloumin har jag inte plockat i trädgården, men en del sallad och gurka kom från egna odlingar. Bästa tiden är nu! Håller ni med?


Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*