Tävling på Söderby

I helgen blev det start för Anna Barck och Ture i LB3 och mig och Soya i MsvB1.

Anna var jätteduktig och red fokuserat, men Ture däremot tappade lite koncentration denna gång och började prata med hästarna utanför. 😉

Det blir fler starter till hösten för detta ekipage, om allt går enligt plan. Anna har fått blodad tand!

Soya och jag gjorde vår andra start ihop igår. Hon var jättefin på framridningen, men jag lyckas inte riktigt hålla ihop det på banan där hon blir lite för lång för den här nivån. Det blev galopp i en travökning och lite annat smått, men vi satte bytena (förra gången var det ena orent) och hon har väldigt mycket kvalitéer i sig tycker jag – så med mer styrka kan det nog bli superbra. Hon är faktiskt helt exemplarisk på tävlingsplatsen – förutom att hon sedan inte vill lämna den, vilket är ett huvudbry, och också svårt att träna på annat än under förnedrande former på bortaplan – hemma går hon nämligen in i släpet direkt… 😉

Jag förlåter henne dock för det eftersom hon är så kul att rida och vi fick dessutom en fjärde placering på 66,4% så jag är jättenöjd!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*