Helgen i korthet

I helgen har min kompis Anna varit här, hon kom i fredags och åkte i morse. Eftersom hon bor så långt bort så ses vi alldeles för sällan!
Igår var jag helt ledig (förutom en privatlektion…), så vi åkte till stan och gick på yoga, följt av massage och brunch. Verkligen lyxigt och något man borde göra oftare!

Vi var på Yoga Inuti på Katarina Bangata.
http://www.yogastudio.se/www.yogastudio.se/Hem.html
Yoga Inuti

På hemvägen hade jag en privatlektion (haha, HELT ledig kan man ju inte vara..). Jag är fortfarande i chocktillstånd över hur det gick till i ridhuset där jag hade lektionen. En av de andra som red samtidigt som min elev lyckades högljutt påpeka saker till precis alla andra i ridhuset. Även mig – jag fick inte smacka på min elevs häst. Visserligen kan ju sådant vara knepigt om man själv har en känslig häst, men den befann sig då i andra änden av ridhuset. Jag begriper mig bara inte på hur vissa människor (ofta i stallmiljö) tycker sig kunna köra över andra och bete sig i princip hur som helst – kanske missuppfattade jag situationen men jag upplevde att det var dålig stämning i hela ridhuset, rörigt, svårt för de andra ryttarna att fokusera osv. Självklart ska man kunna prata med varandra och ha en dialog – men det var just det – att prata med varandra och inte bara köra sitt eget race, som vissa tycks ha väldigt svårt med. Givetvis är det såhär överallt i världen, men jag hävdar fortfarande att stall ofta har en tendens att dra till sig mycket märkliga människor och jag begriper inte varför! (Ja, jag fattar att jag säkert också kan verka skum ibland, men jag är i varje fall inte elak och nedvärderande).

Vad beror det på? Vad tror ni?

Etiketter:

Ett svar

  1. För många fruntimmer på för liten yta…

    Oavsett vilket stall man kommer till finns det alltid
    någon som anser sig vara ”lite bättre”…

    Det kinesiska tecknet för krig är två kvinnor under samma tak –
    det finns nog en bra anledning till det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*