Vinst med Grodan

I helgen var jag och Grodan i Djursholm där vi lyckades ta hem en första plats i MsvC. Vi har inte tävlat så mycket, utan det här var andra starten i år. Vi kom 2:a för några veckor sedan i samma klass. Egentligen var min ambition att komma ut i MsvB, men jag har fortfarande inte riktigt ordning på bytena och det kändes viktigt att få ut henne på tävling igen. Både hon och jag har varit skadade så vi har ju tappat en hel del tid.

Hon är i alla fall väldigt rolig att tävla med, för jag tycker nästan hon skärper upp sig mer borta än hemma. Nu i helgen var hon väldigt påverkbar på banan och det gör ju tävlandet roligare såklart. Jag tycker också att hon är starkare, men det är fortfarande mycket jobb kvar. Grodan är inte precis en gångartshäst, men hon är himla kul att rida, och hon har en del kvalitéer som jag tror jag kan ha nytta av längre fram, så vi jobbar på ett tag till. Jag tänker att hon samtidigt kan gå in lite mer på lektioner, så hon gör lite ”nytta” också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*