Blandade vårbilder

Ni får stå ut nu med vår-spam… Det är svårt att låta bli!

Gräsmattan är oklippt än så länge, men det ger möjlighet för en och annan gullviva att kika upp.

I rabatten växer de också, men dess tror jag är odlade och i flera olika färger.

Snart kommer pionerna att slå ut men än så länge har tulpanerna företräde. Jag måste stoppa ner fler lökar i höst!Tulpanerna som ”kom på köpet” är röda och gula och egentligen gillar jag rosa och vitt mer. De på bilden har jag själv planterat med andra ord. Men man tar ju inte bort sådant som redan växer!

I beteshagen växer det en hel äng med gullvivor, svårt att fånga på bild tyvärr. Hoppas fåren uppskattar blommorna!

Äntligen börjar det bli grönt runt gården!

Och den här tiden på året är jag extra tacksam över att få bo här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*