En lugn helg

Första helt lediga dagarna sedan 1 januari, det behövdes kan jag säga! Jag har faktiskt inte gjort ”någonting” den här helgen, förutom att vila och fixa med lite saker hemma. Det är väldigt skönt med tid till vårstädning och fix tycker jag. Vi har ju ett hyfsat stort hus (…) och jag tycker det är jobbigt när jag inte hinner hålla efter det riktigt, men nu har jag tvättat några fönster och satt upp vårgardinerna igen och då mår jag mycket bättre efteråt!

Bara att inte behöva passa tider, slippa ställa klockan och göra saker när andan faller på är välbehövligt. Jag har ätit LÅNG frukost och vi har sträcktittat på serier. 😉 Nu hoppas jag att jag har nya krafter till veckan som kommer, eftersom den ser ungefär lika fullspäckad ut som vanligt. Det är dessutom hög tid att börja med vårsysslor nu – röja i trädgården, gå igenom hagar, mocka hagar.. osv osv. Våren är härlig men också lite stressig faktiskt. I alla fall med en egen gård.

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*