Måndag

Ny vecka. Igen! Jag har som vanligt startat med en del kontorsjobb. Tycker att det är skönt att börja veckan så. Idag ska jag även träna med Grodan i eftermiddag. På onsdag har jag en vet-check med henne för säkerhets skull. Jag vill ha stenkoll på henne eftersom det har varit en del trassel tidigare. Hon verkar må bra men är kanske lite trött i bakdelen efter att ha jobbat lite hårdare. Har hittat en ny sadel med hjälp av Ellinor, det verkar i alla fall göra skillnad för oss båda!

Det har kommit en ny häst förra veckan som ska vara här en period för att ridas. Han är till salu och vi ska utvärdera efter en månad om han stannar längre än så eller inte. Har inte hunnit rida så mycket än men intrycket såhär långt är att han gärna får stanna ett tag. 😉 Jag återkommer om honom när vi har kommit igång lite mer. Den här veckan hinner jag rida honom lite mer har jag tänkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*