Kurs på Ledingenäs

I helgen har jag varit på Ledingenäs och haft kurs med ett gäng privathästar. Roligt med ekipage som man inte tränar till vardags eftersom det blir en annan typ av utmaning. Det är dessutom en fin anläggning att vara på och lyxigt för mig som instruktör med infravärme och värmedyna att sitta på. Då är det lätt att hålla flera pass i rad!

Förutom det har jag haft några privatlektioner hemma också som har gått bra. Jag hade tänkt rida en häst nu på eftermiddagen också men han hade en tappsko så det var tydligen inte meningen. Kanske lika bra att vila foten. Jag märker dock ingen större skillnad på om jag har ansträngt mig eller inte, framåt kvällen får jag mer ont oavsett, pga att foten svullnar. Mår bäst på morgonen. Trodde att man skulle vara som en häst som ”värmer ur” men tyvärr inte. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*