Helgkurs

I helgen var tanken att hålla en tredagarskurs med yoga och övernattning. Med tanke på nuvarande restriktioner fick vi tänka om lite, och som tur var så hade deltagarna nära hit, så vi gjorde om kursen till dagskurser istället.

Yogan kändes inte heller lämplig just nu, men vi löste det med att ha ryttarträning i ridhuset istället, där det gick bra att hålla avstånd. Deltagarna fick göra individuella ryttaranalyser med Helena och fick övningar anpassade efter deras behov. Vi hann också med fem ridpass.

Såklart tråkigt att missa middag och mys vid brasan, men alla verkade ändå nöjda. Just nu får man vara glad för det man ändå kan göra och det är verkligen tur att vi kan rida som vi brukar i alla fall!

Tre av helgens fyra deltagare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*