Struntar i att bita ihop

Jäkla gips! Jag trodde jag skulle klara sista veckan genom att härda ut, men det funkade inte. Sista dagarna har det gjort ont hela tiden och ”strålat” i foten. Gipset har blivit stort igen och trycker på nerverna och cirkulationen går inte att få igång när gipset glappar. Gav upp i morse efter en till sömnlös natt, så nu är gipset åtgärdat en sista gång innan det ska bort helt om en vecka. Jag är inte känslig för lite smärta egentligen, men däremot är jag livrädd för att få några men av det här i framtiden som ska gå ut över jobbet och ridningen. Då byter jag hellre en gång extra än tvärtom… Allt för ridningen. 😉

Vilken vacker morgon det var i morse!

1 svar på ”Struntar i att bita ihop

  1. Du är ju verkligen inte den som gnäller så tror du hade bra fog för att be att få gipset fixat – bra att inte bita ihop jämt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*