Träning med Grodan

Idag har jag tränat hos Karin i Enköping. Det var några veckor sedan sist hon såg Grodan och jag tycker att hon känns starkare än då. Karin är rätt neutral i sina instruktioner så ibland vet jag inte om det är bättre eller om hon kanske bara inte orkar tjata.. 😉 Utgår dock ifrån att det är på rätt väg när vi kan gå vidare med högre krav!

Idag fokus på skritt – galopp – skritt, samt lite högre intensitet i travjobbet. Jag tycker att jag har hittat mer bärighet och lite schwung till och med – dock korta bitar, men det är en början!

Vi har i hemläxa från kliniken att stå på balansplattor när jag gör iordning henne. Jag trodde inte att hon skulle stå still på dessa, men det går förvånansvärt bra. Det ska öva de små musklerna och man kan se att det kräver koncentration! Alla små knep är väl bra för att få henne mer jämnstark och koordinerad.

Nu blir det lite jobb nästa vecka och sedan vila helt när jag har semester.

1 svar på ”Träning med Grodan

  1. Wow! Balansbrädor, häftigt! Och att hon står kvar. Spännande att följa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*