Bonnie 1 år

Förra helgen fyllde Bonnie 1 år, så nu kan jag inte kalla henne fölet längre.. Hon är ungefär så snygg som man kan förvänta sig av en åring, alltså rätt skranglig, men med lite fantasi kan man nog tro att hon blir fin som vuxen. 😉 Hon har vuxit en hel del, och är redan ganska stor för sin ålder, men jag har hellre en stor häst än tvärtom!

Jag och Marianne har varit på Nådhammar idag och tränat lite hantering. Det ordnas träning i grupp en gång i månaden, vilket är bra tycker jag – då blir det av! Nu är det enkla saker som att stå uppbunden, lyfta benen och gå undan för tryck. Jag tycker att hon är väldigt duktig och hon verkar ha en bra inställning. När man har korrigerat en sak så ändrar hon på sig snabbt, så det bådar gott.

Idag fick hon även ha en sadel på ryggen… Lite tidigare än vad man brukar kanske, men vi satte inte fast den. Det är ju inte ansträngande att bara lägga på den, så det är ju bra att hon får öva tidigt. Hur som helst brydde hon sig inte ett dugg om den. Överlag verkar hon cool med det mesta! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*