(En del av) helgen i bilder

Uteritt med Rocky och Cesar i fredags. Fredagen var en lugn dag, jag jobbade bara till lunch och sedan gick jag faktiskt hem. Med resultatet att jag hann känna hur trött jag var, så på lördagen var jag helt slut…

På lördagen hade Carolina Marjakangas en fortsättningskurs för mina elever, med fokus på sitsen. Det låter som om alla är nöjda och vill ha ytterligare uppföljning?

Själv åkte jag på tävling igen med Gloria, andra starten i MsvB2. Hon har varit finare än någonsin under veckan och vi hittade en riktigt bra både trav och galopp på träningen i tisdags. Det hade varit kul att få fram det på banan men dels var jag själv väldigt sliten och tyvärr ofokuserad, och dessutom var framridningen svår. Det var väldigt blött och djupt på framridningsbanan och hon tyckte det var tungt så jag kunde inte rida på som jag hade velat. Jag varvade med att rida utanför banan på en gräsplätt och fram och tillbaka på en rak grusväg innan start… Jag hade knappt hunnit göra en volt och inga ökningar heller, så det blev svårt att ha henne mellan hjälperna på banan. Jag tyckte hon kändes lång, men det är nog mest för att hon inte var framför skänkeln. Min känsla var 59% men det blev dryga 64% så det var ändå en bra lägstanivå måste jag säga – det är jag jättenöjd med, men jag vill gärna kunna rida på banan och inte bara styra. Är ändå glad att kunna rida med såpass bra poäng trots att känslan inte var på plats. Nu får hon en lite lugnare vecka med återhämtning – det förtjänar hon!

Mysig kväll hemma vid brasan på fredagen – hösten är inte så tokig (än)!

Höstfint vid stallet.

Blev tvungen att stanna en stund vid sjön i Upplands Väsby och njuta lite på vägen hem från ett domaruppdrag igår. Så fint det är nu!

Igår hade jag stallet, några privatelever samt ett domaruppdrag hos Väsby Ridklubb. Igår var det LC2 som gällde och många stadiga ritter, så det var roligt! Det är både nyttigt och roligt att blanda LC-MsvC (snart även MsvB) – inte helt lätt dock eftersom man måste ”ställa in skärpan” olika beroende på kraven i klassen!

Några fina höstbilder, man kan ju inte låta bli… Igår var det helt fantastiskt ute! Tänkte att jag skulle ut på en mysig tur med Grodan, men det var inte bara jag som tänkte så. Fick väja för bilar som var ute på tur mest hela tiden, så jag var helt slut när jag kom hem. Mötte en husbil samtidigt som jag fick ett hästsläp i rumpan och fick fly ut i skogen i princip – på den nivån var det…

Cesar fick också en uteritt, den var lite lugnare och mer behaglig för ryttaren.

... och så blev det måndag. 😉 Passar på att sitta inne och göra lite planeringsjobb och annat. Nu ska det visst regna minst en vecka framåt, men det kan nog bli en bra vecka ändå!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*