Kurs för Carolina?

Jag har fått lite önskemål om en kurs för Carolina igen. Två vet jag, som ej har varit med förut. Jag tror att några som gått förra kursen också var intresserade av en uppföljning..? Det blir nog svårt att samordna båda sakerna på samma dag. Som jag förstår det lutar det åt att man får köra ett helt nytt tillfälle för er som inte varit med förut, och ev en repetitionsgång senare. Så ni som är intresserade av det ena eller det andra får gärna maila mig så ska jag se om vi får ihop tillräckligt många intresserade.

Jag är också nyfiken på om det är någon av er som har varit hos Carolina och fått hjälp avsuttet? (Eller om ni planerar att gå.)

2 svar på ”Kurs för Carolina?

  1. Hej!
    Jag tycker det vore jätteintressant med en uppföljning. Då med tid för mer teknisk ridning och reflektioner och hjälp med sits och egenheter under genomförandet av själva rörelserna. Gissar att t ex sidvärtsövningar i olika former lämpar sig bra för sitsdiskussioner och korrigering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*