Heldag på Strömsholm

Idag har jag varit på Strömsholm på fortbildning för MsvB-domarkandidater. Vi började dagen med att titta på 6 och 7 åringar. En rolig överraskning var att Bon Couer var med, vilket jag inte hade noterat innan. Jag har ju inte sett honom live förut, men jag fick helt klart bekräftat att det var ett bra val av hingst åt Anea! Han rör sig väldigt mjukt och naturligt spänstigt, vilket jag gillar!

På eftermiddagen dömde vi MsvB5 från läktaren. Det börjar klarna lite och kännas säkrare att sätta siffror nu, så det känns skönt. Nu är jag dock helt slut i huvudet!

Bild på Bon Couer lånad från Lövstas Instagram. Jag har också lagt ut två korta klipp om ni vill se.

Ett svar på ”Heldag på Strömsholm

  1. Alltså! Sååå snygg! Kommer bli en sjujädrans förunge, Aneas avkomma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*