Önskelista

Min vision av att vara hyfsat välvårdad i stallet funkar ytterst sällan, särskilt inte nu med lera upp till knäna. Sitter dock ändå och spanar efter snygga ridkläder och annat som man kunde önska sig till jul (men jag kommer troligtvis bara få praktiska och nyttiga saker i vanlig ordning…)

HV POLO Cardigan Miquel

Den här koftan t.ex. från HV Polo gillar jag. Tycker att det märket har riktigt mycket snygga kläder. Från början har jag bara sett dem på Hööks men det verkar sprida sig (och i takt med det blir det också dyrare!!). Den här går bl.a. att köpa på www.grandprix.se

SPORREM MED BLING BLING
Jag är inte mycket för bling-bling, men någon liten detalj är ok, t.ex. på sporremmarna. Jag hade det ett tag men såklart gick det sönder och sedan har jag inte hittat några nya. Dessa hittade jag på www.charlies.nu , men jag tyckte kanske inte att ”motivet” var någon höjdare, lite för barnsligt med ett hjärta (!) känns det som. Tips?

Sporremmar med Bling Bling fr Knight´s

Då är kanske dessa bättre… 
http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=14140

Skulle också verkligen vilja ha en till 66north-tröja, det är kanonbra kvalitet, håller en varm utan att man svettas ihjäl. Men sen var det priset.

ESJA DAMJACKA 66 NORTH

Varför är allt kring hästar så dyrt? Helt makalöst. Jag hittade en riktigt bra tröja som liknade den här för några hundralappar i en sport-butik, men tyvärr har jag inte sett likadana någon annanstans. Det här materialet är liksom ”stickat” så det är inte som en fleecetröja utan det håller sig snyggare i tvätten och ser bättre ut.

Hittade ett par till sporremmar här: www.dressyrstallet.com/rider.html
Men tusen spänn, där börjar det kanske rinna iväg lite?

 Anea vill gärna ha ett nytt kandar också, i stil med detta:

F00-S115

Men jag får inte köpa ett nytt kandar till henne förrän jag har klarat en viss procent på tävling. Man måste ha mål. 😉

Sist men inte minst skulle det sitta fint med något som liknar det här:

… som man sedan kan köra runt i typ en sådan här:

Jag tror jag måste börja sälja lektioner på nätterna också om detta ska gå ihop. Hoppas jag får en chokladkartong i julklapp åtminstone.
(Jag har ju i alla fall ”fått” ett stall och ridhus i år, det är verkligen inte fy skam!) 🙂

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*