Sommar-sysslor

Det händer inte så mycket spännande här just nu. Jag känner mig redan lite stressad inför kommande semester – dit det i och för sig är tre veckor… Men det är alltid saker man vill ”avsluta” innan och få bort från listan. Jag tycker ändå att jag har bockat av ganska mycket på den där listan, men konstigt nog tar den aldrig slut? Obegripligt.

På schemat just nu står saker som att städa / skura stallet, tvätta de sista täckena (inget man måste, men sådant som gör att jag får mitt kontrollbehov tillfredsställt), laga och mocka hagar (en del gjort, en del kvar) och rensa ogräs och liknande uppgifter på en gård. Igår tvätt av bil och släp samt flytta får. Vi har särat på tackor och lamm nu, så att tackorna ska slippa ge di och kunna äta upp sig lite. Jag känner mig lite stressad över att det är så torrt och att betet redan ser ut som det brukar göra i juli. Jag hoppas verkligen att det kommer mer än några droppar regn snart!

Jag förbereder också för att få ihop allt med hagar / boxar osv inför sommaren då vi får några sommargäster, och eventuellt en ny inackordering till gården. Det är knökfullt här snart…

Den här veckan är det sista veckan på terminen. Nästa termin börjar 9 augusti. En torsdag den här gången, eftersom jag hoppas på en semester i september då jag kommer att ställa in en annan torsdag istället. Om någon vill göra en ändring avseende dag eller hur ni betalar nästa termin är det bra om ni meddelar det under den här veckan!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*