Födelsedag

Idag är jag ledig, första gången sedan valborg. Har naturligtvis inte klarat att vara helt ledig, utan suttit vid datorn några timmar, arbetsnarkoman kallas det visst?

Jag fyller även 30 idag, med en smula blandade känslor. Jag trodde inte att det skulle spela någon roll att fylla 30, men det känns som om jag borde ha uträttat mer. Jag hade visserligen som mål att starta eget före 30, och det har jag ju gjort. Men nu är det ju andra mål som ska uppfyllas, som kanske är ännu större och svårare! Tänk att man aldrig kan vara nöjd.

Så det jag önskar mig i födelsedagspresent mest av allt är att jag ska klara av framtida mål och drömmar, men jag tänker inte avslöja vilka det är.

1 svar på ”Födelsedag

  1. Stort grattis i efterskott! Hoppas att dina framtida drömmar och mål kommer att slå igenom.
    Kram,
    Annica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*