Grodan

Grodan är en riktig sötnos och väldigt arbetsvillig. Det är lite jobb med formen (=längre hals) och kommunikationen. Hon behöver lära sig att skänkeln inte bara betyder ”framåt” och att förstå halvhalterna bättre. Jag tycker dock att hon utvecklas hela tiden. Förra veckan började hon ganska spänt, men det blev bättre mot slutet. Idag och igår var det lättare redan från början, som om hon har ”smält” informationen över helgen. Idag var det så pass bra att jag tänkte att jag kunde prova förvänd galopp, men det förstod hon inte alls och då blev hon spänd förstås. Det är tydligt att de har lärt henne att byta galopp när hon byter varv, så här kommer det bli en del jobb.
Film från i torsdags:

1 svar på ”Grodan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*