Träning med Avatar

Idag åkte vi till Antuna och red för Gustaf Svalling. Tidigare har jag ridit program med Harry och Anea och fått lite hjälp efter, men idag skippade vi programmet. Jag tycker det är bra med lite olika influenser så länge det inte krockar totalt. I det här fallet blir fokus lite mer på att visa upp på ett bra sätt (Gustaf är ju domare som jag tror ni vet) och rida i ett fräschare tempo. Har varit så med alla tre hästarna, förmodligen är jag ett stort kontrollfreak som gillar att rida lite långsamt. 😉 Nina är mer ”tillåtande” med att man typ joggar omkring, vilket i och för sig också är vettigt, då jag upplever att hästarna blir avspända och att det är viktigt att de hittar sin kropp innan man sätter mer tryck. MEN för mig är det bra att våga höja upp tempot lite och inte rida som om jag var på tebjudning, så det här var bra och jag fick en del tips med mig. Framförallt att jag inte ska bromsa i hörnen! (Litet klipp finns på Instagram för er nyfikna.)

Han verkade för övrigt gilla Avatar, och jag hoppas vi kan vara med fler gånger. Annars får jag väl lura hit honom istället…?

Hästen gick för övrigt inte igenom besiktningen. Det var faktiskt första gången det hände mig, trots att jag köpt X antal hästar. I alla fall så blir det till att leta vidare. Tipsa gärna, helst runt 170, max 15 år och krav att den byter galopp!
dsc_5568Det ska bli väldigt spännande att se vad det blir av denna häst. Sedan han kom i somras tycker i alla fall jag att det har hänt en hel del.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*