Dagen i bilder

dsc_6352Blev minst sagt paff när jag gick upp i morse. Var kom all snö ifrån? Hur mycket som helst. Julkänslan är total,  men det är bara 9 november…
dsc_6359Trodde inte jag skulle komma in genom stalldörren, men det hade blåst en fin liten gång precis vid dörren så jag slapp skotta. 🙂 Jag vet att många är upprörda idag över valet i USA, och även över all snö, men jag har varit på väldigt bra humör. Jag älskar snö på ett barnsligt sätt! Bortsett från en del pulsande så tror jag faktiskt att problemen är större inne i stan än här på landet. Det är inte så långt till jobbet för min del. Fick dock in avbokning efter avbokning idag, från hovslagare, elever och inackorderingar. Bara en har tagit sig hit idag, annars har vi varit helt själva. Tur att det inte är lektioner på ons kvällar… Får se hur det blir imorgon.
dsc_6371Efter utsläppet longerade jag Diza, och sedan red jag Iffi. Diza har fått en period nu med jobb från marken, för att jag tycker att hon behöver länga sin överlinje och jobba bättre genom hela kroppen. Såg ganska fin och avspänd ut idag. Iffi har jag ridit två dagar i rad, endast med fokus på att hon ska vara rund och reglerbar.
dsc_6378Sedan fick Sofia hoppa några språng med Calle, för att gymnastisera honom lite. Det är bra att Sofia gillar att hoppa, det är inte min grej längre, även om jag absolut kan ta mig över det här lilla hindret… 😉
(Om ni vill hoppa måste ni fortfarande fråga, jag är extra rädd om ridhusbotten ett tag till!!!)
dsc_6404Red Zigge efter lunch. Bitvis är han jättefin och känns starkare. Men när jag kräver lite mer av honom blir han också lite väl ”taggad” och överambitiös. T.ex. efter ett par fattningar så går det knappt att sätta igång i trav, för att han väntar på galoppen. Därav blir kvalitén väldigt skiftande… Förmodligen blir det bättre på sikt. Han har ändå blivit mycket bättre sedan han kom, och jag tycker att han har något ”extra” men där är vi bara och nosar. Skulle vilja ha ett jämnare flyt, men det är väl (som alltid) bara att ha tålamod.dsc_6418Affe och Sofia tog också några språng, till Affes stora glädje. Alltså, den här hästen gillar jag mer och mer. Han är så himla positiv och glad jämt! Den gladaste hästen jag träffat tror jag, som en gullig hundvalp. <3 dsc_6396Slutade ganska tidigt, efter en bra dag där vi hunnit ganska mycket. Gillar känslan av att vara insnöad, även om det låter knäppt. När jag var liten önskade jag att jag skulle bli insnöad och slippa gå till skolan (inte så troligt när man bor i en Stockholms-förort och förmodligen något jag läst i typ Barnen i Bullerbyn…). Det där hänger kvar lite tror jag. Tycker om att känna mig helt inbäddad i snäll och mjuk snö! Insåg dock att det vore roligare att vara insnöad med en chokladkaka, som inte fanns till hands hemma. Så jag var tvungen att ta mig till en affär (behövde en hel del annat också faktiskt), och där försvann känslan av att inte kunna ta sig någonstans. Kanske korkat att åka iväg i onödan idag men med dubbar och fyrhjulsdrift var det inga problem.

Hoppas ni har haft en bra, snöig dag! Misstänker att många mest är arga över vädret, men jag vill att snön ska stanna. Blir liksom snäll och glad av snö, känner mig som jultomten ungefär.

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*