Film från Strömsholm

Här är film från tävlingen med Anea i fredags. Som sagt galopperade hon bort första travökningen (som förra året) och jag slarvade i galoppsaxen. Tror att hon förekom mig lite där och då blev det tokigt. Ryggningen blev också spänd. Ändå väldigt nöjd med oss, med tanke på att det var vår andra start i Int1. Tycker travskolorna flyter rätt bra, och serierna är raka och jämna. Sedan kommer hon aldrig få jättestora och luftiga byten pga sin galopp, men med tanke på hur svårt hon hade att lära sig byta så är ju det här egentligen superbra!

Under ligger filmen från förra årets Lag-SM. Det är svårt att jämföra två filmer från tävling, men jag tycker traven är lite spänstigare nu, och att böjningen i skolorna är bättre. Och så är ju svårighetsgraden framförallt ganska mycket högre.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*