Fredags-feeling

Idag känns det som en fredag som för ”alla andra” – jag är nämligen helt ledig imorgon. Vet inte ens vad jag ska göra, annars har man ju massa andra planer, men jag ska ta dagen som den kommer. (!)

Idag har jag ridit Anea och en inackordering. Anea var lite av och på, emellanåt jättefin, emellanåt lite svår. Idag ville hon gärna över-samla sig i traven och blir lite tom och släpper kontakten, men mot slutet fick jag en ärligare trav framåt. Har tagit mig i kragen och ridit utan stigbyglar, vilket är alldeles för sällan. Det är alltid lite jobbigt i början, men sedan får man en helt annan känsla. Fick dock lite ont i ena vristen när jag red utan. Skumt? Inte ett ställe man förväntar sig. Kanske är den foten svagare och jag avlastar den mer med stigbygeln? Ibland undrar man verkligen vad kroppen har för sig. Ska fila på ett bra inlägg om sitsen inom kort, har en hel del att säga om det just nu.

På eftermiddagen har jag haft kurs med två pass. Det är ju super att kunna lägga en kurs en fre eftermiddag och sedan gå hem i vettig tid. Verkar vara ett uppskattat upplägg också. Det är bra när man törs testa lite ”nytt” – har ju insett att många kan smita tidigare på fredagar. Skönt att inte bara vara bunden till helgdagar!DSC_3973Trevlig helg!

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*