Flytt!

Idag gick flyttlasset med fem hästar (Caprice är kvar en vecka på Antuna för att ridas, hon behöver inte vila med tanke på att hon stod tre månader i vintras…).

Började morgonen med en privatlektion, sista lektionen på Antuna! Red Maritza en snabbis också och så har kiropraktorn tittat på henne idag. Maritza ska inte heller ha 100% bete eftersom hon är så gammal utan hon kommer få skritta ut under veckan.

De andra är helt lediga minst en vecka och man kan väl säga att det såg ut som om de hade kommit till paradiset. De fick vara ute ett par timmar på kvällen men sover inne i natt och i morgon så de inte ska få alltför stor ”gräs-chock”. Har visserligen försökt vänja dem vid gräs men det har varit svårt att hinna. Jag hoppas de fixar att vara ute dygnet runt från och med fredag, för på lördag är planen att jag åker till Gotland och ska ha, hör och häpna (!), en veckas semester!

Fantastiskt att ha eget stall och hästarna hemma, nu börjar jag fatta att det är på riktigt… Helt otroligt, och det hade aldrig gått utan Torbjörn, han har gjort ett sånt stort jobb här och jag är jätteimponerad av det!! 🙂

Etiketter:

Ett svar

  1. Åh, vilken härlig bild! Förstår att hästarna njuter och har det gott, för den delen så har dom väl kommit till paradiset eller?
    Ha en riktigt skön semester, det är du värd.

    //Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*