Helgen var bra! Hästarna har varit duktiga, och eleverna, även fast de har fått ganska mycket ”skäll” – men det är bara för att jag vet att det finns utvecklingspotential och då är alla detaljer jätteviktiga för att komma vidare!
Igår kväll drack vi lite bubbel innan middagen och till det hade jag crostini med kirskålspesto. Det var väldigt gott faktiskt! Till middag blev det fiskgryta med aioli och efterrätten bestod av frozen cheescake med blåbär. (Jag gjorde om receptet lite från en jag gjorde i julas med pepparkakor.) Alltså, det är nog min favorit bland efterrätter. Skulle kunna äta hela själv tror jag.
Idag har vi hunnit med två pass och lunch åt vi på Nut House som har öppnat igen. Anea fick ett lätt pass nu på kvällen med lite jobb från marken, longering och en skogspromenad. Jag tror hon behöver lite återhämtning nämligen, så nu tänker jag varva jobbet med lättare arbete utan sadel (och jobbig ryttare) på ryggen. Däremot är det lika noga med detaljerna – skriver mer om det imorgon.
Har plockat in små buketter med vårblommor hemma, så man hinner njuta mer av dem!
Lite fördrink före gårdagens middag. Ekologiskt bubbel som rekommenderas!
Jag längtade redan i fredags efter att det skulle bli lördag, endast pga den här kakan!
Fina frukostägg som jag har köpt från grannens gård, i väntan på egna höns…
Sådana här små ungar har det kommit fler av också! Och förmodligen är det på gång två till nu i kväll eller natt.
Ett svar
Superhelg!
Fantastisk god mat och kanonridning….. Hårt men rättvist