Bilder från dagen

Startade nationell St Georges på Segerstas tävlingar i Sigtuna idag. Inte riktigt samma känsla som sist. Ok på framridningen men tog inte riktigt skänkeln. Väldigt ”tittig” framridning med massa prylar och högtalare och även om jag tyckte hon var lydig så var hon nog ändå lite spänd. Inne på banan var hon väldigt spänd och då blir ju tyvärr spänst och schwung lidande (eller obefintlig). Jag brukar ändå ”få runt” henne, men idag fick vi några grova missar pga att hon tittade ut genom en öppen dörr. Missade i princip två byten och det kostade i programmet och även lösgjordhetsbetyget. Surt. Hade nog legat runt 63% annars och det är ju ok. Nu blev det 60,8% och med tanke på missarna så var det ”bättre” än jag förväntade mig, var nära att utgå.

Hamnade långt ner på startlistan, men som jag sa: kommer man sist idag behöver man knappt skämmas. Väldigt starkt starfält med bl.a. Mads, Jeanna och Kristian vK. Inte så ofta man hamnar bland de sista på 60%, snarare i mitten… Får ta nya tag till nästa gång. Tur att det gick så bra sist, då känns det här resultatet inte lika tufft, trots allt. Sedan får man väl vara glad för utvecklingen att vara ”missnöjd” med godkänt resultat på den här nivån… Några elever tittade (och fotade – tack, Jenny!) och tyckte vi har utvecklats och det var ju roligt. Gångartsmässigt bättre, och då går hon ändå på halvfart på banan. Tänk om jag kunde maxa på banan en vacker dag, men tyvärr tror jag det kan bli svårt eftersom hon lätt blir spänd. Det får i alla fall vara ett mål för framtiden!
DSC_3067
DSC_3062 DSC_3074Bilder från framridningen. Tycker att formen trots allt blir bättre och rundare på träns.
DSC_3084 DSC_3087 DSC_3090 DSC_3094Lite mörka bilder från banan. Fint ridhus! Tyvärr ganska djupt underlag, medellinjen var väl markerad som ett dike.
DSC_3115Börjar åtminstone få en j-a snits på att fixa håret. Donut funkar inte, för min nacke är för kort och då ramlar hatten av (har jag märkt!). För att vara på den säkra sidan har jag dessutom dubbelhäftande tejp i hatten mot pannan för att inte riskera något! (Ja, jag vet att man får rida med hjälm men jag tycker inte det är lika fint.)

Etiketter:

2 svar

  1. Ska inte tjata om hjälmen då, men supersnygg uppsättning! Lust att lägga upp ett filmklipp på hur du gör? Jag har en hjälm med sådant där ”vrid” bak i nacken för att kunna ställa storleken. Superskönt, men inte en chans att få in en donut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*