Lång dag…

Morgonen började med rejäl huvudvärk/yrsel och nästan illamående pga trötthet. Lyckades i alla fall göra ett gäng fakturor (som jag sedan glömde posta). Har bara haft en lektion idag och den gick riktigt bra så det var roligt.

Sedan red jag tre hästar, Iffi i skogen och hon var lite väl pigg/tjaffsig, förmodligen pga ett gäng mygg som hängde efter oss. Släppte till slut efter ett par varv på ridbanan (mitt i värsta regnskuren givetvis). Anea red jag i ridhuset och det kändes ok med tanke på att hon vilat en vecka pga sin förkylning (som verkar helt borta nu). Caprice var riktigt fin idag!! Väldigt avspänd och vi fick till och med till ett byte! 🙂

Efter jobbet åkte jag till Bauhaus och köpte färg, samt fick tag i ett par grymma ridbyxor från Martha Ridewear till nedsatt pris. (Inte på Bauhaus dock.) Lite annorlunda skärning på dem, med dragkedja i sidan. Skitsnygga!!

Hemma i hyfsad tid (alltså före 21.00). Panelen på ridhuset tar sig och kantbalken är på plats. Tänkte när jag kom hem att ”Vad grymt att ha ett eget ridhus” och kände mig skitcool, ända tills jag skulle hoppa ur min skrothög till bil som man inte kan öppna förardörren på längre, suck. Biljävlar.

Kvällen har ägnats åt att måla fönster till ridhuset, jag är skitsnabb och målade 7 stycken på smma tid som Torbjörn och hans pappa målade 4 (tillsammans). Nu är klockan 21.30 och äntligen får man middag. Ryggen går av snart, usch.

Etiketter:

Ett svar

  1. Ha ha ha!!! Va rolig du är 🙂 Klart du är cool som har ett eget ridhus!!! Undrar bara… har du någonsin tid över att slappa???? Du behöver boka in lite slappartid i almanackan NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*