Bra träning med Anea idag

Idag har jag tränat hos Mads och Anea kändes bättre än på länge! Synd att inte tävlingen var idag istället… Hon var mycket mer eftergiven och igenom i ryggen och vi lyckades till och med göra två byten på varje långsida. Väldigt bra, för en månad sedan kunde jag bara göra bytena när jag bytte varv. Kändes verkligen roligt att rida idag!

Red Iffi också när jag kom hem, det var ett tag sedan sist jag red dressyr på henne, och hon kändes riktigt fin och mycket starkare och mer i balans, så det var en bra riddag idag.

Annars är dagens krux att taket på stallet har blivit fellagt samt att alla kontakter i min mail har försvunnit, alltså kan jag inte skicka ut ett enda viktigt mail till mina kunder om det inte ordnar sig. Sablar säger jag bara, och då var det väl inlindat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*