Lite inspiration

Här kommer två länkar, som jag tycker ni ska läsa!

Den första är från Jens Fredricsons blogg där han berättar om början av sin ryttarkarriär. Roligt och inspirerande att läsa!

Den andra länken är skriven av Maria Sundin och handlar om att inte ha massor av pengar och ändå ta sig dit man vill. Det inlägget hittade jag av en slump igår, och det var välbehövligt efter min träning. Jag vill poängtera att jag inte var arg på min häst, men jag blev frustrerad över att jag tycker att jag själv borde kunna prestera bättre. Jag tycker att jag har blivit mycket mer positiv gällande min egen ridning, än jag varit förut. Jag får inte alls samma svackor, och är snällare mot mig själv för det mesta. Men ibland halkar man tillbaka till sitt gamla beteende tyvärr! Och ibland blir jag verkligen frustrerad över det faktum att jag inte har en flashig gångartshäst som jag kan glida runt på… Nu vet ju jag också att en gångartshäst inte automatiskt är lättriden – det jag menar är att jag har en häst som egentligen inte har så goda förutsättningar som vissa andra.
När jag har ork och energi så är det också en drivkraft. Jag vill verkligen se hur långt jag kan komma med henne, och visa att det går att ta sig någonstans utan massa pengar i ryggen. I själva verket har jag kommit längre redan, än jag trodde när jag var yngre. Men samtidigt är det tufft att konkurrera mot andra med bättre resurser. Det är lätt att stirra sig blind på prisrosetter ibland, och glömma att man har olika förutsättningar!
DSC_3224Jag trodde faktiskt att vi skulle rida som högst LA, och att jag sedan skulle behöva ha en ny häst. Det är lätt att glömma!

Etiketter:

2 svar

  1. Hej,

    vad kul att du läst mitt inlägg och att det kunde inspirera dig ytterligare.
    Det är så lätt att fastna i ett tänk att varken jag eller min häst duger. Alla hästar är en väg till att lära mer. Hör gärna av dig om du vill ha mer pepp eller kanske ordna en föreläsning. Hälsningar Maria

  2. Vad roligt att du såg det! Hade jag gärna gjort, men du verkar bo väldigt långt från oss tyvärr…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*