Lyx-onsdag

Idag har jag haft en kort dag med lite stalljobb, en lektion och ridning på förmiddagen. Lektionen gick jättebra, så det var väldigt kul! Anea fick prova ett nytt bett och det var också positivt. Hon har ju gått i kandar-strejk och känns ”bromsig” på kandaret. Idag testade jag ett pelham, och då får jag lite hävstångs-effekt (som på kandaret) men mindre ”skrot i munnen”. Den känslan jag fick på det här bettet är det jag hade önskat på kandaret, dvs att hon blir mer känslig för tygeltagen. Nu var det på håret att hon blev lite tom och ”knäppte av” istället, men i hennes fall är det nästan bättre just nu, än att hon känns som en älg…

Efter lunch tog jag ledigt och åkte in till stan och träffade en kompis. Hittade lite nya kläder (det behövs..) och sedan åt vi middag. Väldigt trevligt. Man måste hitta på lite roliga saker utanför stallet så man håller energi-nivåerna uppe!
Avslutade kvällen med den här grymma efterrätten med massa choklad. Det är glass inuti de här ”klubborna” av choklad. Sjukt gott!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*