Träning

Har varit hos Nina med Anea idag. Hon kändes ganska fin men det var lite ”spretigt” – vi provade lite saker som kanske ligger en smula längre fram i tiden (räkna galoppsprång i saxen..) och just nu känns det lite som överkurs då jag har fullt upp med att kunna fokusera på en piruett. Men det är bra att Nina har visioner, dock!

Piruettjobbet känns… jobbigt faktiskt. Anea kämpar på och tänker verkligen rätt, men att sätta den där piruetten på rätt ställe alltså! Jag får ge mig tusan på att nöta på det här, men nöta lagom, för hon ska ju orka också och inte bli för trött.

Hade en medhjälpare med mig idag som filmade, och det måste jag bli bättre på. Jag tycker bara att det är så jobbigt att titta på. Idag var känslan bättre än filmen och jag känner mig besviken och lurad – känner jag så ”fel”? Nina sa att hon var jättenöjd med oss men jag tycker kanske hon ändå borde kräva mer av mig. Det hade jag gjort om jag hade stått på backen!! Det är väl kanske så att det ändå är bra för att vara den här hästen, om man får säga så. Men jag tycker verkligen inte att det är ”bra” – det jag ser. Jag vill rida dressyr ”på riktigt” och känner mig frustrerad idag över att ha en häst som inte har några vidare gångarter, som har svårt för samling och inget ”naturligt schwung”. När jag har en bra dag känner jag mig stolt över  vad man kan åstadkomma med en s.k. ”vanlig häst” men just idag känner jag mig besegrad av det faktum att det här är en materialsport som kräver pengar och resurser, ”du är aldrig bättre än din bästa häst” osv. Men, ska sova på saken nu, ta en ledig onsdag och sen tränar vi på torsdag igen. Bara att ta nya tag, då jag inte har någon miljon över i sikte.

Sponsor, någon?? 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*