November i ett nötskal…

Nu kan man lugnt påstå att november har nått sin höjdpunkt – kolsvart ute, regn, lera, och det blir knappt ljust ens mitt på dagen. Nu tänker jag dock INTE börja klaga över vädret, för det går ju inte att göra ett dugg åt det (om man inte har råd att flytta till varmare breddgrader över vintern).

Faktum är att jag TROTS detta har haft en bra dag, fått massor gjort som jag inte ens hade planerat (och hur ofta händer det liksom?) – till och med slagit ner stolp vädret till trots. Jag ska verkligen försöka låta bli att hamna i gnällträsket (svenskar verkar lägga 90% av sin energi på vädret, oavsett om det är regn eller sol..) även om det känns lite segt att gå ner och hålla lektion nu i mörkret. Skönt är dock att jag hann hem och duscha, ta på varma kläder och äta. Det är verkligen skillnad att jobba hemma.

Längtar hur som helst efter snö! Jobbigt med kyla, men det är ändå så mycket mysigare. Behöver få upp julstämningen lite, det är ju första advent redan i helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*