Ny häst

Jag börjar bli en hästsamlare tror jag. Känns som om jag köper nya hästar hela tiden. Här är nya tillskottet ”Mackan” (hade gärna hittat på ett annat namn men nu har jag redan vant mig..).
Heter egentligen Lamarc, född 98, e Lasino – Ladykiller. En till hopphäst alltså. Jag kanske borde byta inriktning? Eller i varje fall lägga till hoppning på sikt. Har ju en hel hög med hopphästar i stallet, skumt. Hur som helst, ”Mackan” är supersnäll och okomplicerad. Har gått lektioner i veckan och har gjort bra ifrån sig so far! Ska jobba lite med formen bara, han behöver bli rundare och få upp ryggen lite. Tror han kommer glädja många här.

Om det finns intresse för hoppning så vill jag gärna veta det – även om du/ni inte rider här i dagsläget. Har funderingar på att utöka verksamheten så småningom så är intresserad av att veta om det finns ett behov!

1 svar på ”Ny häst

  1. Vilken fin häst! Jag är intresserad av hoppning! Skulle vara jättekul om du började med lite hoppkurser! // Med vänlig hälsning, Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*