Programträning

Har varit på Segersta och ridit program på Anea idag. Jag blir lika nervös som på tävling bara för att jag vet att jag ska bli bedömd. Det är så himla svårt att rida program! Jag blir helt paralyserad och handlingsförlamad. Skulle behöva göra det här varje vecka. Jag ska försöka hitta fler programridningar att åka på, nu är ju snart säsongen ändå slut.

Är det någon av er som känner till någon programridning så tipsa mig gärna!!

Är ändå hyfsat nöjd, för jag red upp MsvA1 och det har vi inte gjort förut. Travdelen var i princip 7:or rakt igenom, men galoppen katastrof. Men jag vet ju om att vi egentligen inte är klara på den här nivån ännu. Tycker ändå det är viktigt att sikta framåt nu.

Funderar på att ordna programridning hemma, dels för utbildad domare så jag själv kan vara med, men även att jag skulle kunna döma själv vid något tillfälle – håller ju trots allt på med utbildningen!
Är ni intresserade av programridning så vill jag gärna veta det!

6 svar på ”Programträning

  1. Jag skulle tycka det var väldigt kul bara det blir bra framförhållning ochatt vi kan träna moment på lektionerna innan.

  2. Kul! Får se om det går att få till innan jul, annars satsar jag på nästa termin.

  3. Hej Suvi!
    Kanske en kurs med programridning! Med övningar på momenten första passet och sedan rida programmet nästa pass. Skulle jag gärna anmäla mig till! // Med vänlig hälsning, Eva

  4. Jag tycker också att det låter kul med programridning. Evas förslag på kurs med programridning tycker jag var en bra idé. Eller att träna på momenten på lektionerna och köra programridningen separat för de som vill.

    //Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*