Påskhelg

Lite bilder från påskhelgen. Jag gillar påsken, det är som att ”fira vår”. Mysigt och kravlöst på något vis. Igår hann vi med lite fix på gården, men idag snöar det och jag tycker att det är en bra ursäkt för att inte gå ut idag över huvud taget! Jag har hjälp i stallet idag så det får bli en dag inomhus med VILA (och lite kontorsjobb…).

Dagens viktigaste syssla

Den här kransen har jag köpt av en tjej i Lindholmen som ni hittar på instagram där hon heter ”Frökulla”. Fantastiskt fin!

Påskmiddag med obligatoriska ägghalvor. Det blev lammstek från gården till huvudrätt.

Påskgodis är också obligatoriskt förstås!

Årets första blåsippor lagom till påsk!

Äntligen har jag köpt en påsk-duk, något som jag har saknat!

Färgade ägg med lökskal för första gången. Blev ju himla fint även om färgen inte blev som väntat (detta är från en röd lök nämligen)

Och om ni inte har testat detta ännu så bara gör det – salta chips med creme fraiche, löjrom, dill och röd lök. Tar lite längre tid att pyssla ihop än att sluka, men värt det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*