Tidsbrist

Just nu tycker jag att tiden bara rinner iväg, vilket den alltid gör såhär års. Det känns som om man måste hinna med så mycket nu när det blir ljusare osv, men faktum är att jag är egentligen vårtrött och upplever att jag ligger efter hela tiden just nu.

Jag har tyvärr hamnat i en lite dålig cirkel där jag tycker att det är jättekul att jobba och kör på järnet, tills jag inser att det inte fungerar ”alls” och då är jag helt slut. Det är riktigt svårt att balansera ett kul jobb med att faktiskt backa av lite. Jag gillar ju att ha fullt upp och även variera mina arbetsuppgifter, men nu är jag snarare splittrad, vilket inte är så bra eftersom jag känner mig ofokuserad istället. Är det någon som känner igen sig? 😉

Den här veckan börjar jag i alla fall med lite jobb vid datorn – nämligen att döma dressyr digitalt. Det är program från ponny – MsvB5. Roligt och en annan typ av utmaning. Ikväll blir det teori för mina fasta grupper där jag själv ska rida.

Resten av veckan är det ridning, lektioner och kurs till helgen. Jag hoppas jag får lite mer utrymme till att börja röja i trädgården etc också – något som jag gillar men som jag egentligen inte ”hinner”… Jag vet att det är en stor förmån att få styra sin egen tid, men det är inte så lätt som man kan tro. Det absolut svåraste är faktiskt att inte göra så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Men jag ska försöka tänka på det den här veckan! Påminn mig gärna när jag springer förbi i snabb fart! 😉

1 svar på ”Tidsbrist

  1. Känner verkligen igen mig i detta när en vill göra allt och mycket känns roligt men energin inte räcker till. Jag har testat att börja göra saker långsammare vilket leder till att jag blir lite mer närvarande i det jag gör samt att själva utförandet ger viss återhämtning. Obs! Övning krävs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*