Till häst

Jag hade egentligen tänkt vänta ett par dagar till med att rida, och har konstigt nog inte känt mig så sugen som man kan tro. Däremot känner jag mig less på att vara ”sjuk” och enda sättet att känna sig som vanligt är ju att rida… 😉

Hade bara tänkt skritta lite men det blev visst lite trav och galopp också. Grodan fick vara handikapphäst och hon är inte särskilt jobbig att rida så det gick bra utifrån förutsättningarna. Kände mig såklart lite klumpig och osmidig och höger höft är inte så följsam, dessutom har Grodan haft en vilovecka så hon var en aning stretig, men för att vara första passet på 12 veckor (längsta pausen i mitt liv) och med en nyopererad fot så skulle jag nog ge ridpasset betyg 4 av 5.

Förmaningar undanbedes. Jag tror att bästa återhämtningen är att göra sådant kroppen är van vid. Jag tänkte inte rida fem hästar om dagen i början heller för den delen. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*