Julkalender eller inte?

Jag har ju varit flitig och haft en ”julkalender” på bloggen i två år. Nu funderar jag på om jag ska köra i år eller inte. Vad tycker ni? Läser ni? Vad ska det vara för tema i så fall? Har ni några idéer? Det finns säkert massor att skriva om, men ibland tycker man ju själv att man redan har ”skrivit allt”.

Kom gärna med förslag! Jag lovar inget ännu, men jag klurar på det i alla fall. Skriv gärna en kommentar om du vill ha något extra att läsa i december. 😉

2 svar på ”Julkalender eller inte?

  1. Gärna en till julkalender! Jag förstår om du tänker att du vill hitta på något nytt och det är klart att det är kul men för egen del så finns det nog en hel del som tåls att upprepas. Du skrev ett inlägg om att några poletter verkar ha trillat ner hos dina elever, de hade kanske inte trillat ner om du inte orkat upprepa dig (även om man önskar att man kunde lära sig /komma ihåg allt efter en gång så funkar det tyvärr sällan så.) Så några julkalenderfavoriter i repris skadar nog inte.
    Men några tips till ny kalender kan vara lite kring hästens beteenden, utrustning (kanske kring hur olika typer av träns fungerar, benskydd vs lindor etc), knoppningstips (särskilt pannluggen! ), alternativa behandlings/träningsmetoder (t ex vattenband, laser, tömkörning etc). Och så lite påminnelse om bra träningsövningar för ryttare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*