Nedräkning

Om en vecka ska gipset bort – äntligen. Sista tiden tycker jag att det har börjat klämma och skava igen… Får väl bita ihop nu bara. Jag blir fortfarande rätt trött, även om vissa dagar är mer ”normala” nu än i början. Hoppas det inte tar alltför lång tid att få orken tillbaka sedan bara. Jag misstänker att hela den här hösten kommer bli lidande, även när jag kan gå igen. Men jag måste ju hinna bygga upp mig igen, och det lär väl ta lite tid minst sagt. Här gäller det att lyckas prioritera rätt grejer att lägga energi på antar jag. Bra träning, kanske, men också tråkigt. 😉

Nu är det i alla fall nedräkning till den 7 oktober, och den dagen kan jag lova att jag öppnar en flaska bubbel på kvällen!

Jag behöver för övrigt hjälp med stallet den 11 oktober. Både utsläpp, mockning och insläpp – men det kan såklart delas mellan flera.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*