Midsommarhelgen

Vilken midsommar! Fantastiskt väder rakt igenom, och jag har varit ledig dessutom. 😀 Vi brukar ha fest hemma, men det kändes inte helt naturligt i år, så vi skippade det. Däremot gick vi över till grannarna och stannade både på lunch och middag, vilket var jättetrevligt.

Dagen efter var det faktiskt min 40-årsdag! Våra föräldrar kom över och fikade i trädgården. Vi har inte setts på hela våren pga corona, så det var tur att vädret tillät oss att sitta ute.

Annars har vi hunnit lite ogräsrensning och annat pyssel, men även sovmorgon och frukost i trädgården. Så himla skönt! Slutade dock den här dagen med att hämta ett begagnat kök som jag tror att vi kan ha i personalbostaden. Det var en liten prövning, så jag hoppas verkligen att det kommer till användning.. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*